Gratis verzending vanaf €59,99
30 dagen ruilen/retour

Betaalmethoden

Betaalmethodes

Op zilverenvriendschapsringen.nl kunt u betalen met volgende betaalmethodes:

ideal iDEAL

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor iDEAL betalingen.
 
iDEAL  is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland onder de online shoppers. Minimaal 60% van de online transacties door Nederlandse consumenten wordt met deze betaalmethode uitgevoerd. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig.
 
iDEAL is als populaire betaalmethode volledig geïntegreerd met de online bankomgevingen van de Nederlandse banken. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers.
 
De voordelen van iDEAL op een rij
  • Veilige betaling via eigen bank
  • iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland
  • iDEAL is vertrouwd onder de consumenten
  • Ondersteund door alle Nederlandse banken

Het betaalproces met iDEAL 

De klanten kunnen uit betaalmethoden kiezen voor iDEAL. De klant wordt vervolgens doorgestuurd naar zijn of haar online bankomgeving. De betaalgegevens zijn in de online bankomgeving al ingevoerd. De consument hoeft alleen de betaling te bevestigen.

Nadat de klant de betaling heeft bevestigd veranderd de status van de betaling in uw account naar "bestelling in behandeling". Klaar, uw bestelling word altijd binnen de productpagina aangegeven levertijd aan de klant bezorgt. 
 
bank transfer
Kosten: Wij rekenen geen kosten voor Bank Transfer betalingen.
 
Bankoverboeking, ook wel bekend als SEPA-overboeking, SEPA Credit Transfer of gewoon simpelweg overboeking, is een vertrouwde betaalmethode waarmee nationale als internationale consumenten graag mee betalen.

De klanten ontvangen de overboekingsgegevens per e-mail. Na ontvangst van de e-mail met betaalinformatie kunnen klanten via internetbankieren het bedrag overboeken. 

Nadat de klant het bedrag heeft overgeboekt duurt het verwerken van de betaling enkele dagen (maximaal 2-3 werkdagen afhankelijk van de verwerkingsperiode van de banken). De bestelling word pas in behandeling genomen nadat wij het bedrag ontvangen hebben.

 

Logo Afterpay

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor AfterPay betalingen.
 
Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht in je app of per e-mail. Deze kan je direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

AfterPay voert voor zilverenvriendschapsringen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Klik hier voor voorwaarden.

 

Logo PayPal

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor PayPal betalingen.
 
PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd.

Je kunt met PayPal eenvoudig betalen door middel van je e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. 

Logo Bancontact

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor Bancontact betalingen.
 
Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Bancontact is de betaalmethode voor de Belgische klanten.

maestromastervisa

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor Crediet Card betalingen.

De klanten kunnen op zilverenvriendschapsringen.nl betalen met hun credietcards. 
0